Constructori Nave & Armatori

Constructori Nave

Pentru șantierele navale din întreaga lume, AXR-TECH este partenerul ideal pentru instalarea echipamentelor electrice integrate. Inginerii si tehnicienii noștri sunt implicați în fiecare parte a proiectului până la faza de punere în funcțiune, astfel încât calitatea este obligatorie si garantată.

Armatorii

Suntem un partener  profesional pentru armatori. Suntem experimentați și oferim o gamă largă de soluții personalizate.  Prin efectuarea de întreținere preventivă, putem reduce timpul de dezactivare al navei. La sfârșitul ciclului de viață al unei instalații, putem efectua modernizarea pentru a da o nouă viață unei nave. Armatorii pot conta pe noi 24/7 pentru servicii de instalare echipamente noi și întreținere.

AXR-TECH este partenerul tău 24 de ore din 24, pentru toate reparațiile tale, indiferent dacă sunt planificate sau neplanificate. Sprijinim clienții oriunde și oricând. Dacă este necesar, un tehnician AXR-TECH poate ajunge la nava dvs. în termen scurt, indiferent de locația sa oriunde în lume. Aceasta înseamnă că orice întrerupere care afectează nava dvs. nu va dura mai mult decât este strict necesar.